Pagina 1 van 1

Bovenbed hoe liggen jullie

Geplaatst: do 13 sep 2018, 07:43
door Rob Motard
Hallo allemaal, momenteel nog met een gewone California aan het reizen met pop top dak. Maar met de tijd willen we een exclusief. Nu lijkt het ons het fijnste het bovenbedoelde te gaan gebruiken. Ons idee is om het hoofd aan de opening te houden . Maar dat lijkt ons weer moeilijker on er in te klimmen. Dus de vraag hoe liggen jullie in het boven bed. Hoofd aan de opening of naar de voorzijde van de bus?

Re: Bovenbed hoe liggen jullie

Geplaatst: do 13 sep 2018, 17:51
door frs
slapen altijd beneden.

Re: Bovenbed hoe liggen jullie

Geplaatst: zo 23 sep 2018, 19:45
door Wellingrwf
Een keer met het hoofd naar voren geslapen maar dat wordt erg claustrofobisch. We hebben een tijd met z'n twee├źn boven geslapen maar we vonden het toch te krap en erg storend om over elkaar heen te kruipen voor de nachtelijke ongemakken. Nu slaapt er een beneden en de ander boven. Beiden hebben zo een zee van ruimte.

Re: Bovenbed hoe liggen jullie

Geplaatst: wo 26 sep 2018, 21:46
door frodos
Ik slaap boven en Margreet beneden. Je hebt dan de ruimte. Overdag gebruiken we het bovenbed als opslag voor dekbedden e.d
We hebben boven en beneden samen geslapen maar dat was wel krap.

Groeten Ronald

Re: Bovenbed hoe liggen jullie

Geplaatst: za 29 sep 2018, 13:07
door Rob Motard
Wij slapen nu in onze California beneden da's krap maar gezellig is het bovenbed van een exclusive even groot als beneden bed van een California. 200x120?