Pagina 1 van 1

achteruitrijcamera

Geplaatst: za 14 sep 2013, 14:23
door psono
Bij ACtion hebben ze een achteruitrijcamera te koop voor 64,95. Het is een draadloze. Iemand een idee of dit een goed ding is??

Groeten, Piet

Re: achteruitrijcamera

Geplaatst: za 14 sep 2013, 16:52
door J.F.A.
Camera is gezien de prijs niet verkeerd. Het probleem is bij montage dat de spiegel te breed is. De beide zonnekleppen kunnen dan niet meer heen en weer.

Fred

Re: achteruitrijcamera

Geplaatst: wo 18 sep 2013, 20:44
door psono
Ach dat is jammer, bij de Aldi is er een soort gelijke. Die past dan ook niet. Ik zoek verder.

Gr Piet

Re: achteruitrijcamera

Geplaatst: za 16 nov 2013, 13:17
door Brigande
Inmiddels was deze week de prijs van de achteruitkijk camera gedaald naar 39,95. Omdat mijn vader zeer tevreden was over deze camera op zijn personenauto, hebben we hem gisteren ook gekocht en geinstalleerd op onze Exclusive.
Plaatsing camera boven het achterraam, doorvoer naar binnen en aangesloten op de electra van het lampje in het plafond van de toiletruimte. Het werkt perfect, en is door deze constructie ook tussendoor te gebruiken, en niet alleen maar bij het achteruit rijden.
Op deze manier zitten eventuele fietsen op het rek ook niet in de weg/in het zicht, en is beschadiging van de camera door derden vrijwel uitgesloten.
De zonneschermen komen inderdaad tegen de nieuwe spiegel/scherm aan en kunnen meer tegen de voorruit worden geplaatst, maar dat vind ik geen probleem, ook tegen de spiegel aan nemen ze de zon uit mijn gezicht weg.

Gisteravond meteen in het donker ingeparkeerd, en deze keer niets geraakt:-)