Pagina 1 van 1

Inbraak

Geplaatst: di 01 nov 2016, 23:18
door Wellingrwf
Hopelijk overkomt dit jullie niet.
Terwijl we Legoland in Denemarken bezochten is er op de parkeer plaats in onze Passepartout ingebroken. Bij het melden van de inbraak bleek dat wij niet de enige waren.
De dieven hebben eerst geprobeerd de linker voordeur open te krijgen en daarna de schuif deur. De 2 foto's laat zien dat ze iets in de sleuf voor de sleutel gestoken hebben. Bij die actie zijn de "voelers" beschadigd en waren ze in staat on de slot open te draaien. Ze hebben een rugzak vol met electronica en een verrekijker mee genomen. Verder niets hoewel een kastdeur slot beschadigd is tijdens het zoeken. Mijn kist onder de bank is afsluitbaar met een hang slot. Had ik de rugzak daar maar in gedaan.

Het slot werkte prima met de afstand bediening dus we merkten pas de volgend dag hoe ze binnen waren gekomen.
De reparatie viel mee (€200). Gelukkig is het een ouderwets slot. Alleen 2 nieuwe cylinders hoefden te worden besteld en de verbogen voelers konden er weer in worden gezet. Ode aan VWStore in Assen. Ik weet niet of dealer garages zo iets doen.

Even gewaarschuwd mens telt voor 2.

mvg
Ruud Welling

PS in Spanje, vorig jaar, hebben ze proberen een van de raam horren (extra hor in de schuif deur) eruit te breken terwijl we Valencia bezochten. Gelukkig niet gelukt.

Re: Inbraak

Geplaatst: zo 13 nov 2016, 14:15
door frodos
Wat vervelende voor jullie. Bedankt in ieder voor je tip.

groeten Ronald

Re: Inbraak

Geplaatst: ma 02 jan 2017, 15:42
door Lody en Regina
Zeer nare ervaring.

Re: Inbraak

Geplaatst: wo 29 mar 2017, 21:00
door CamperVanManWoman
Tja, kennelijk hoort dit er tegenwoordig bij. Flink balen.
Wij kiezen zelf vaak voor een camping vlakbij de stad die we willen bezichtigen en gaan vanaf de camping met openbaar vervoer of soms een pendelbusje van de camping naar de stad. De camper blijft dan veilig op de camping achter.
Misschien een idee.
Gr.
Alie

Re: Inbraak

Geplaatst: wo 29 mar 2017, 21:58
door Brugseb
Balen zeg, ben je dan in vakantiestemming, gebeurt dit. Hopelijk wordt het snel een nare herinnering en hypothekeert dit niet jullie zin om te trekken.

En dan weten dat wij ons vorig jaar hebben buitengesloten (sleutel uit broekzak...) en een garagist meer dan 3 kwartier nodig had om een toegang te vinden tot de bus.
grtz
Bart